РУКОМЕТАШИЦЕ ПОРАЖЕНЕ НА ДОМАЋЕМ ТЕРЕНУ

У Спортској хали „Језеро“ протеклог викенда одиграна је утакмица 8. кола Прве рукометне лиге Србије за жене, група „Исток-А“, где су се састале домаћа екипа ЖРК „Ђердап“ из Кладова и гостујућа РК „Зајечар 1949“ из Зајечара. У веома равноправној и на тренутке неизвесној утакмици боље се снашла екипа из Зајечара, која је дошла до вредних бодова.

После првог полувремена гост је водио 13:10. У другом полувремену су гошће водиле и са шест голова разлике, да би на крају резултат гласио 25:22 за екипу из Зајечара.

Код домаћина су најефикасније биле капитен Јана Димитријевић са 11 постигнутих голова, и Марија Ранисављевић са шест погодака. Код гошћи осам голова постигла је Катарина Стевановић, а седам Богдана Симоновић, која је проглашена за најбољу играчицу утакмице.

Судијски пар из Ниша односно Нишке Бање Вељковић-Барбуловић је веома сигурно водио утакмицу, коју је пратило око 50 гледалаца.

После овог кола ЖРК „Ђердап“ је остао на седмом месту, са освојена три бода, док је екипа из Зајечара и даље лидер првенства са осам победа из исто толико одиграних утакмица, па су тако и даље најозбиљнији кандидат за прелазак на јесен у Супер Б рукометну лигу за жене.

фото: ЖРК „Ђердап“ Кладово

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content