Od ponedeljka pomoć pri registraciji poljoprivrednih gazdinstava na eAgrar

poljoprivreda

Poštovani poljoprivredni proizvođači, poštovani građani

Poljoprivredna savetodavna i stručna služba Negotin Vas

O B A V E Š T A V A

O RASPOREDU I LOKACIJI DEŽURSTAVA U PERIODU 21.01.-27.01.2023.  GODINE

U saradnji sa jedinicama lokalne samouprave, kao vid pomoći poljoprivrednim proizvođačima i ostalim zainteresovanim građanima sa teritorije Borskog upravnog okruga, a u smislu neophodnosti e-registracije preko portala e-uprave, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Sektor za ruralni razvoj – Poljoprivredna savetodavna i stručna služba Negotin obaveštava građane sa teritorije Borskog upravnog okruga o rasporedu dežurstava (vreme i lokacija) u PSSS Negotin i jedinicama lokalne samouprave.

Radi pomoći u registraciji poljoprivrednih proizvođača na E-upravu, PSSS Negotin će dežurati u prostorijama PSSS Negotin 21.-22. januara od 09-13 časova i u periodu od 23.-27. januara u prostorijama gradske uprave Bor, kao i prostorijama opština Negotin, Majdanpek i Kladovo u periodu od 09-14 časova.

U Kladovu će od 23. do 27. januara, od ponedeljka do petka od 09-14 časova dežurati u zgradi bivšeg radio „Đerdapa“, Ulica Save Kovačevića 1, prvi sprat.

Podsećamo da je registracija poljoprivrednika na E-upravu obavezna za poljoprivrednike koji žele da koriste podsticaje u poljoprivredi u narednom periodu, te ovim putem pozivamo sve poljoprivredne proizvođače da dođu u navedenom terminu kako bi uradili proces registracije.

Napominjemo da su osnovni preduslovi za registraciju na E-upravu sledeći:

  • Posedovanje lične karte ili pasoša
  • Posedovanje mejl adrese
  • Pametni telefon (Android ili iPhone) ili kvalifikovani elektronski sertifikat
  • Nosioc gazdinstva mora doći lično (ukoliko ne poseduje pametni telefon, može doći sa članom gazdinstva koji ima ovakav telefon)
Podeli ovu stranu
Translate »
Dragi posetioci, radi ispravnog rada i poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”). View more
U redu
Skip to content