Од понедељка помоћ при регистрацији пољопривредних газдинстава на еАграр

пољопривреда

Поштовани пољопривредни произвођачи, поштовани грађани

Пољопривредна саветодавна и стручна служба Неготин Вас

О Б А В Е Ш Т А В А

О РАСПОРЕДУ И ЛОКАЦИЈИ ДЕЖУРСТАВА У ПЕРИОДУ 21.01.-27.01.2023.  ГОДИНЕ

У сарадњи са јединицама локалне самоуправе, као вид помоћи пољопривредним произвођачима и осталим заинтересованим грађанима са територије Борског управног округа, а у смислу неопходности е-регистрације преко портала е-управе, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Сектор за рурални развој – Пољопривредна саветодавна и стручна служба Неготин обавештава грађане са територије Борског управног округа о распореду дежурстава (време и локација) у ПССС Неготин и јединицама локалне самоуправе.

Ради помоћи у регистрацији пољопривредних произвођача на Е-управу, ПССС Неготин ће дежурати у просторијама ПССС Неготин 21.-22. јануара од 09-13 часова и у периоду од 23.-27. јануара у просторијама градске управе Бор, као и просторијама општина Неготин, Мајданпек и Кладово у периоду од 09-14 часова.

У Кладову ће од 23. до 27. јануара, од понедељка до петка од 09-14 часова дежурати у згради бившег радио „Ђердапа“, Улица Саве Ковачевића 1, први спрат.

Подсећамо да је регистрација пољопривредника на Е-управу обавезна за пољопривреднике који желе да користе подстицаје у пољопривреди у наредном периоду, те овим путем позивамо све пољопривредне произвођаче да дођу у наведеном термину како би урадили процес регистрације.

Напомињемо да су основни предуслови за регистрацију на Е-управу следећи:

  • Поседовање личне карте или пасоша
  • Поседовање мејл адресе
  • Паметни телефон (Андроид или iPhone) или квалификовани електронски сертификат
  • Носиоц газдинства мора доћи лично (уколико не поседује паметни телефон, може доћи са чланом газдинства који има овакав телефон)
Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content