ВАУЧЕРИ ЗА ОДМОР У СРБИЈИ ОД ДАНАС

Пријава грађана за коришћење ваучера за субвенционисани одмор у Србији почиње од данас на шалтерима ЈП „Пошта Србије“, саопштило је Министарство туризма и омладине Владе Републике Србије. Грађанима ће бити на располагању 100.000 ваучера у максималној вредности од по 5.000 динара, којe могу користити у угоститељским објектима који учествују у систему доделе ваучера.

Право на ваучере имају пензионери, незапослени, корисници права на доходак за помоћ и негу другог лица, запослени са примањима која не прелазе 70.000 месечно, војни инвалиди, носиоци пољопривредног газдинства, студенти, а први пут од ове године, корисници ваучера могу бити и лица старија од 65 година која не остварују право на пензију.

Тренутно је више од 3.000 угоститеља који су пријавили смештајне капацитете за кориснике ваучера, a oстаје отворен позив и осталим угоститељима да се прикључе до краја трајања акције.

Крајњи рок за коришћење ваучера је 20. новембар 2023. године.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content