ХУМАНОСТ ЛОКАЛНИХ ПРИВРЕДНИКА И ФРИЗЕРСКИХ САЛОНА

Захваљујући донацијама локалних привредника и ове године ће Црвени крст Кладово обрадовати више од стотинак малишана из социјално угрожених породица, старости до 10 година, пригодним новогодишњим пакетићима. Поред привредника, у акцију су се укључили, и локални фризерски салони.

-Малишани ће вратити осмех на своја лица и искусити ону истинску дечју радост док отварају поклон који им је донео Деда Мраз. Деца то заслужују јер су била добра, а привредници су им својом добротом и племенитошћу вратили наду да се исплати бити добар и дарежљив. Кладово је мали град, али је град великог срца, јединства и заједништва у ситуацијама када треба показати солидарност и емпатију, каже Бранислава Берић, секретар општинског Црвеног крста.

Изузетну хуманост показала су и два фризерска салона. Дечица из социјално угрожених породица наше општине ће, током целе године, имати бесплатно шишање а девојчице и израду плетеница. Организација фризирања ће ићи преко Црвеног крста Кладово и потребно је да се породице социјално угрожене деце, пре заказивања термина, прво јаве на неки од бројева телефона ове хуманитарне организације.

Уз пригодну свечаност у хотелу „Ђердап“, у наредним данима, Деда Мраз ће поделити пакетиће деци.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content