ОКОНЧАН ДРУГИ КРУГ ЗА ЗАКУП ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА

пољопривреда

Давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини у општини Кладово недавно је завршенo. У другом кругу јавног надметања за ову годину, по Огласу је опредељено укупно 813,9 хектара за 909 јавних надметања која су обухваћена годишњим програмом заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији општине Кладово за 2022. годину и планираних за давање у закуп по класама и културама.

Право учешћа у другом кругу јавног надметања имала су физичка и правна лица. За учествовање на надметању било је потребно, за физичка лица доставити потврду о активном статусу из Регистра пољопривредних газдинстава за најмање три године и очитану личну карту, а за правна лица исто потврду из Регистра и извод из Привредног регистра, односно АПР-а, не старије од шест месеци.

Поступак јавног надметања спроведен је електронским путем преко веб апликације на званичној страници Управе за пољопривредно земљиште.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content