ФК „ЂЕРДАП“ ПРВИ НА ТАБЕЛИ

У 15. колу ФС РИС-Зона „Исток“, фудбалери „Ђердапа“ савладали су екипу „Лужнице“ из Бабушнице резултатом 2:3. Стрелци за наш клуб били су Огњен Новчић, Вељко Вучковић и Дејан Новчић. Овом утакмицом је стављена тачка на јесењи део сезоне 2022/2023 у којој су Кладовљани остварили феноменалан учинак од 13 победа, једног пораза и једног нерешеног исхода, што фудбалере „Ђердапа“ ставља на прво место на табели са три бода вишка у односу на најближег пратиоца, ФК „Бор 1919“.

Непосредно након почетка утакмице у Бабушници, дошло је до провале облака што је додатно отежало услове за игру и терен учинило неповољним за контролу лопте. Иначе, терен у Бабушници важи за један од најбољих у лиги, али су обилне падавине учиниле да поједини делови терена буду толико натопљени водом да је сваки вид игре био онемогућен. Али, и на таквом терену, фудбалери „Ђердапа“ су се боље снашли од домаћина и головима, у другом полувремену, однели вредна три бода са овог гостовања.

Свој поход на виши ранг такмичења „Аласи“ настављају од пролећа, средином марта, када ће на програму бити велики локални дерби против РФК „Бродоремонт“.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content