ЈАВНА ПРЕДУЗЕЋА ПРИПРЕМЉЕНА ЗА ЗИМСКЕ ДАНЕ

Сва јавна предузећа и службе спремно дочекују предстојећу зимску сезону, чуло се на седници Штаба за ванредне ситуације општине Кладово.

Саша Николић, председник општине Кладово и командант Штаба за ванредне ситуације, истиче да је седница сазвана како би се упознали о ситуацији на терену. Тражили смо од свих јавних предузећа, Здравственог центра, Центра за социјални рад, Црвеног крста и осталих да нам кажу колико су спремни за предстојећу зимску сезону. Сва јавна предузећа и службе планом рада предвиделе су поступање у зимском периоду. Добили смо гаранције да су сви спремни 100 одсто. Уколико буде потребе локална самоуправа ће помоћи, јер је то њена обавеза. ЈП „Комуналац“ опремљен је новим машинама. Буџетом смо предвидели средства за чишћење водотокова и за зимско одржавање, и то локална самоуправа редовно ради, нагласио је Николић.

Да су спремни за зимски период потврдили су ЈП „Јединство“, Електродистрибуција, ЈП „Комуналац“, ХЕ „Ђердап“, Полиција, Ватрогасно спасилачка бригада, Здравствени центар, Црвени крст…. Снабдевеност основним животним намирницама је добра, чуло се на седници Штаба за ванредне ситуације.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content