ЧИТАЛАЧКИ КЛУБ ЗА ДЕЦУ

фото: Завичајни фонд библиотеке у Кладову

Библиотека „Центар за културу“ Кладово наставља са активностима Читалачког клуба за децу. Чланови овог клуба назвали су га „Анитин читалачки кутак“ по књижничарки Анити Челебић која их увек дочекује насмејана и са новим инспиративним књижевним темама. Окупљање и састанак деце, од осам до 13 година, односно, од другог до седмог разреда основне школе је, у понедељак 19. септембра у 17 часова, на дечјем одељењу ове установе.

Читалачки клуб се базира на групи у којој, од шест до 12 малишана чита исту књигу, након чега следи окупљање и расправа о прочитаном штиву. Читање је важно, јединствено и непоновљиво искуство. Корисно и квалитетно се проведе време, увежбава се аргументована расправа, речник постаје све богатији, јача се самопоуздање, исказује креативност и упознају другови сличног интересовања, кажу у овој установи културе.

Да би постали члан овог клуба довољно је само да се учланите у Библиотеку и изјасните да желите да постанете члан „Анитиног читалачког кутка“.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content