СЕДНИЦА СО КЛАДОВО О ПРОГРАМУ ПОСЛОВАЊА ЈП „ЈЕДИНСТВО“

Скупштина општине Кладово, на данашњој седници дала је сагласност на Одлуку Надзорног одбора ЈП „Јединство“ Кладово о измени Програма пословања за ову годину.

Планирани приходи предвиђени за ову годину износиће нешто мање од 400 милиона динара. Увећани приходи предвиђени су и од грејања, воде, од разних услуга, камата, од усклађивања вредности потраживања од купаца и од накнаде трошкова судском извршитељу.

Укупно планирани расходи за 2022. годину предвиђени су у износу од 397,6 милиона динара. Увећани су и планирани пословни расходи за трошкове робе и услуга као и енергената. У оквиру планираних пословних расхода урађена је измена па ће трошкови бити умањени за електричну енергију, за текуће одржавање, хигијену, оглашавања у новинама, радију, телевизији и интернету, за превентивну заштиту, стручно образовање и усавршавање, банкарске услуге, јавног извршитеља и трошкове расхода по основу директног отписа потраживања. Са друге стране, трошкови за гориво и мазива за возила, за адвокатске услуге, за непроизводне услуге и нематеријалне трошкове и расходе по основу камата уземљи биће увећани.

У оквиру планираних пословних расхода за запослене увећавају се за 400.000 и износиће нешто мање од 130 милиона динара, а односе се на трошкове превоза радника али и на трошкове отпремнине за одлазак у пензију.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content