ФОТО КОНКУРС – ПРВА НАГРАДА ДИГИТАЛНИ ФОТО АПАРАТ

За јубиларни 10. по реду наградни фото конкурс „Књига, ти и лето“, који организује Библиотека „Центар за културу Кладово“, за све награђене учеснике, као и до сада, припремљене су вредне награде. Фото конкурс је отворен до 31. августа, а изложба пристиглих фотографија и додела награда одржаће се у септембру.

Ова установа културе деценију уназад организује фото конкурс са идејом да се на креативан и забаван начин афирмише читање у летњем периоду уз дружење љубитеља књига, библиотека, фотографије, али и знања.

-Награђујемо три најбоље фотографије које промовишу књигу и читање. Главна награда је дигитални фото апарат, а другопласирани и трећепласирани добиће по УСБ флеш меморију. И то није све јер смо припремили око тридесетак награда и захвалница за бројне учеснике. Интересовање за учешће на конкурсу је велико. Награђивали смо до сада најмлађег и најстаријег учесника, најкреативнијег, са кућним љубимцем….. Пристигне више од стотинак фотографија и увек вам се јави идеја да морате још неког да наградите, каже Жаклина Николић, директор Библиотеке „Центар за културу Кладово“.

Право учешћа на фото конкурсу „Књига, ти и лето“ имају фотографи аматери и љубитељи читања без обзира на узраст. Фотографије треба да приказују једну или више особа које читају. Сви који желе да учествују могу да пошаљу највише три фотографије без обзира да ли су у боји или црно-беле и без компјутерске обраде. Радове је потребно послати на електронску адресу Библиотеке у ЈПЕГ формату са називом, описом и општим подацима као што су име и презиме, година рођења и место пребивалишта до 31. августа.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content