ЈАВНИ ПОЗИВ О НАЦРТУ ПРОГРАМА УНАПРЕЂЕЊА ПОЛОЖАЈА МЛАДИХ ОПШТИНЕ КЛАДОВО 2024-2027.

силуете младих људи

Општинско веће општине Кладово донело је одлуку о расписивању Јавног позива за учешће у јавној расправи Нацрта Програма унапређења положаја младих Општине Кладово за период 2024 – 2027. године, који ће трајати до 7. новембра ове године.

Заинтересовани грађани, удружења, стручна и остала јавност могу да учествују у јавној расправи о Нацрту Програма унапређења положаја младих. Јавни скуп биће одржан 6. новембра у сали за састанке Општине Кладово у 13 сати.

Предлози, примедбе, сугестије грађана и осталих учесника у јавној расправи могу се доставити и путем електронске поште на адресу milica.tufajevic@kladovo.org.rs, или поштом на адресу: Општинска управа Кладово, Краља Александра 35, 19320 Кладово, или личном доставом у просторијама писарнице Општинске управе Кладово – са напоменом на коверти: „За јавну расправу о Нацрту Програма унапређења положаја младих Општине Кладово за период 2024 – 2027. године ”, најкасније до 06.11.2024. године до 12,00 часова.

Предлози се достављају на Обрасцу који се може преузети на интернет страници општине Кладово на интернет адреси: kladovo.org.rs или у просторијама Општинске управе Кладово.

Документа:

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content