ТО КЛАДОВО У ПРОМОТИВНОЈ КАМПАЊИ „ДОЖИВИ СРБИЈУ“

промотивни материјал Туристичке организације општине Кладово

Туристичка организација општине Кладово је међу 27 туристичких организација која ће, 21. септембра у Кнез Михаиловој улици испред Тржног центра „Рајићева“ у Београду, представити своју туристичку понуду у оквиру промотивне кампање „Доживи Србију“, коју организује Туристичка организација Србије.

Кладовска туристичка организација ће наступити у оквиру Туристичке регије „Доње Подунавље“, заједно са колегама из Великог Градишта, Голупца, Мајданпека и Пожаревца. Посетиоцима ће на располагању бити промотивни материјал, али и сувенирска и гастро понуда нашег краја.

Директорка ТО Кладово, Александра Васиљевић, истиче да поред Сајма туризма, који им је главни маркетиншки алат овај догађај представља још један плус, јер промовишу туристички потенцијал и богату културну баштину наше општине, као и атрактивну дестинацију „Доње Подунавље“, која последњих година бележи рекордну посету туриста.

фото: ТОО Кладово

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content