FUDBALSKI TURNIR U CENTRU GRADA

mali fudbal

Fudbalski karavan „AmiralBet 3×3“ po drugi put stiže u Kladovo. Sportska manifestacija u organizaciji Sportskog saveza opštine Kladovo, i pod pokroviteljstvom lokalne samouprave, održaće se u subotu 7. septembra, na platou kod Doma omladine.

„U samom centru grada, na Trgu kralja Petra, biće postavljena celokupna oprema za nadmetanje, kao i full i chill zona. Jednodnevni turnir započeće u prepodnim časovima takmičenjem mlađih kategorija, a popodne će se nadmetati najbolji profesionalni 3×3 timovi iz cele Srbije, koji će se boriti za odlazak na veliko finale „AmiralBet 3×3 Serbia Tour-a“, kaže Borko Tufajević, generalni sekretar Sportskog saveza opštine Kladovo.

Učešće za mlađe kategorije takmičara, decu uzrasta do 12 i od 13 do 16 godina je besplatno. Kotizacija za seniore je pet hiljada dinara. Nagradni fond za osvojeno prvo mesto u kategoriji pro seniori iznosi 80 hiljada dinara, drugo 20 i za trećeplasiranu ekipu 10 hiljada dinara.

Podeli ovu stranu
Translate »
Dragi posetioci, radi ispravnog rada i poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”). View more
U redu
Skip to content