„ЛОКАЛНИ ПОРЕЗИ НА КЛИК“

Насловна страна флајера Локални порез на клик!

Коришћењем портала јединственог информационог система локалне пореске администрације lpa.gov.rs физичким и правним лицима биће олакшано подношење пријава за порез на имовину, преглед стања на рачунима, захтева за издавање уверења, али и плаћање електронским путем.

Привредни субјекти ће овим путем, сем пореске пријаве на имовину, моћи да поднесу пријаву за еко накнаду и комуналну таксу за истицање фирме на пословном простору. Лако и брзо имаће преглед стања на рачунима и утврђених обавеза, али и могућност плаћања електронским путем.

Они који желе да се пријаве на портал ЛПА могу то да учине корисничким именом и лозинком, мобилним телефоном и квалификованим електронским сертификатом на lpa.gov.rs

Креирањем налога на порталу еID и коришћењем било које услуге еУправе, грађанима се креира еСандуче у које достављају сва акта ЛПА, односно, решења, уверења, обавештења, као и електронска документа других органа Јавне управе, у складу са прописима и техничким условима.

Јединствени информациони систем локалне пореске администрације за 2024. годину заједнички организују MED III и SKGO, у оквиру програма „Партнерство за добру локалну самоуправу“. Пројекат подржава Швајцарска агенција за развој и сарадњу SDC.

Промотивни материјал ЛПА портала:

Icon
26.04.2024.
Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content