ПОЕТСКО-МУЗИЧКИ КАБАРЕ

Поетско музички кабаре Чезнем да Вам кажем - плакат

У Библиотеци “Центар за културу“ Кладово, 14. маја са почетком у 20.00 часова, домаћа публика биће у прилици да ужива у поетско-музичком кабареу „Чезнем да вам кажем“ у којем учествују Наташа Радовановић, сопран, стална чланица Опере Народног позоришта у Београду, Павле Јоксимовић, пијаниста и специјални гости-глумци Мина Лазаревић, Драгана Гага Мићаловић и Стеван Пиале.

„Биће ово прилика да публика оживи сећања на нека друга времена, којих се углавном сећамо са сетом. Милорад Дамјановић, првак драме Београдског драмског позоришта, провешће публику кроз успомене на детињство, Југославију, студентске дане, али и савремено доба. Свака од целина овог кабареа употпуњена је бисерима српске поезије и музичком пратњом Наташе Радовановић, сопрана, која ће извести поп, евергрин и џез нумере“, истичу у овој установи културе.

Улазнице се у претпродаји могу купити на благајни Дома омладине сваког радног дана од седам до 15 часова, као и на дан представе сат времена пред почетак програма, по цени од 800 динара.

фото: Библиотека „Центар за културу“ Кладово

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content