UČENICI KLADOVSKE MUZIČKE ŠKOLE OSVOJILI BROJNE NAGRADE

klavir i note

Na 11. Međunarodnom takmičenju harmonike „Jovan Bandur“ u Pančevu, talentovani učenici kladovske Osnovne muzičke škole „Konstantin Babić“, postigli su svojim radom odlične rezultate. U klasi profesora Nikole Balanovića drugu nagradu osvojili su učenici prvog razreda David Radovanović, Maksim Dumitrašković i Petar Srbulović.

Mladi virtuozi su i na II Pijanističkom takmičenju „Mokranjac“, održanom u Negotinu, osvojili pregršt nagrada. Klavirski duo učenica četvrtog razreda, Sofije Jozić i Jovane Paunović, u klasi Danijele Birić, osvojio je prvu nagradu.

Učenici prvog razreda, Lena Lakićević i Boris Balanović, u klasi Zlatka Maličkog, osvojili su drugu nagradu. U klasi Danijele Birić, Lena Keserić osvojila je prvu nagradu, dok su druge nagrade pripale Anji Brozbić, Ivi Julardžiji i Ivi Krčmarević.

Uspešni su bili i učenici drugog razreda. U klasi Zlatka Maličkog, prva nagrada pripala je Konstantinu Jankoviću, a u klasi Danijele Birić prvu nagradu osvojila je Nina Blagojević, drugu Dimitrije Gavrilović, a treću Lena Klencovljević.

Leni Savić, učenici trećeg razreda, u klasi Danijele Birić, pripala je prva nagrada, a treću je ponela Lena Jelenković, u klasi Jelene Rusu Ene.

Prvu nagradu osvojila je Aleksandra Kalinović, učenica četvrtog razreda u klasi Danijele Birić, a učenici petog razreda, u klasi Slađane Mijušković, Mileni Krajnjan pripala je treća.

Direktor i nastavnici ističu da su veoma zadovoljni dosadašnjim postignutim rezultatima. Planova ima puno i, kako kažu, nastavljaju sa pripremama za predstojeća međunarodna i republička takmičenja koja će se održati u Zaječaru, Beogradu, Šapcu i Nišu.

Podeli ovu stranu
Translate »
Dragi posetioci, radi ispravnog rada i poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”). View more
U redu
Skip to content