УЧЕНИЦИ КЛАДОВСКЕ МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ ОСВОЈИЛИ БРОЈНЕ НАГРАДЕ

клавир и ноте

На 11. Међународном такмичењу хармонике „Јован Бандур“ у Панчеву, талентовани ученици кладовске Основне музичке школе „Константин Бабић“, постигли су својим радом одличне резултате. У класи професора Николе Балановића другу награду освојили су ученици првог разреда Давид Радовановић, Максим Думитрашковић и Петар Србуловић.

Млади виртуози су и на II Пијанистичком такмичењу „Мокрањац“, одржаном у Неготину, освојили прегршт награда. Клавирски дуо ученица четвртог разреда, Софије Јозић и Јоване Пауновић, у класи Данијеле Бирић, освојио је прву награду.

Ученици првог разреда, Лена Лакићевић и Борис Балановић, у класи Златка Маличког, освoјили су другу награду. У класи Данијеле Бирић, Лена Кесерић освојила је прву награду, док су друге награде припале Ањи Брозбић, Иви Јуларџији и Иви Крчмаревић.

Успешни су били и ученици другог разреда. У класи Златка Маличког, прва награда припала је Константину Јанковићу, а у класи Данијеле Бирић прву награду освојила је Нина Благојевић, другу Димитрије Гавриловић, а трећу Лена Кленцовљевић.

Лени Савић, ученици трећег разреда, у класи Данијеле Бирић, припала је прва награда, а трећу је понела Лена Јеленковић, у класи Јелене Русу Ене.

Прву награду освојила је Александра Калиновић, ученица четвртог разреда у класи Данијеле Бирић, а ученици петог разреда, у класи Слађане Мијушковић, Милени Крајњан припала је трећа.

Директор и наставници истичу да су веома задовољни досадашњим постигнутим резултатима. Планова има пуно и, како кажу, настављају са припремама за предстојећа међународна и републичка такмичења која ће се одржати у Зајечару, Београду, Шапцу и Нишу.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content