РУКОМЕТАШИЦЕ „ЂЕРДАПА“ ПОРАЖЕНЕ

лопта за рукомет

У Спортској хали „Језеро“ у Кладову одиграна је утакмица 13. кола Прве рукометне лиге Србије за жене, група „Исток – А“, где су се састале домаћа екипа ЖРК „Ђердап“ и гостујућа екипа РК „Ртањ“ из Бољевца. У веома борбеној и не превише неизвесној утакмици убедљиво је победила гостујућа екипа резултатом 38:6

Одмах на почетку утакмице екипа из Бољевца је наметнула брзу игру и муњевите контранападе, па су тако стално повећавали своју предност, да би на крају резултат гласио убедљивих 12 голова разлике.

Код домаћина осам голова постигла је капитен Јана Димитријевић, а пратиле су је Драгана Ђуровић са седам, односно Марија Ранисављевић са пет датих голова. Код гошћи девет голова постигла је Сара Арсенијевић, док је за играчицу утакмице проглашена Ива Војнић из екипе „Ртња“.

После овог кола ЖРК „Ђердап“ заузима 9. позицију на табели, док је екипа из Бољевца задржала 3. место. Следећег викенда наша екипа гостује у Бору, где се састаје са екипом „Бор Zijin Cooper 2“.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content