ŽRK „ĐERDAP“- RK „NEMANJIĆ“ 27:27

rukomet

U Sportskoj hali „Jezero“ u Kladovu u subotu je odigrana utakmica 10. kola Prve rukometne lige Srbije za žene, grupa „Istok – A“, gde su se sastale domaća ekipa ŽRK „Đerdap“ i gostujuća ekipa RK „Nemanjić“ iz Požarevca. Utakmica je završena nerešenim rezultatom 27:27.

Tokom prvog poluvremena bolje se snašla domaća ekipa, koja je otišla na odmor sa prednošću od 13:12. U drugom poluvremenu vodila se bespoštedna borba, gostujuća ekipa je stalno vodila, čak i sa četiri gola prednosti, da bi se na kraju nerešen rezultat ispostavio kao najpravedniji ishod utakmice.

Kod domaćina 10 golova postigla je Dragana Đurović, dok je Anastasija Ranisavljević dala osam golova. Kod gošći se izdvojila Una Nikolić sa devet golova, dok je za igračicu utakmice proglašena Nađa Nikolić iz ekipe „Nemanjića“.

Posle ovog kola ŽRK „Đerdap“ je napredovala za jedno mesto na tabeli i sada zauzima 8. poziciju, dok je ekipa iz Požarevca ostala na 5. mestu. Sledećeg vikenda naša ekipa ponovo igra kod kuće, a gost je prvoplasirana ekipa „Mladi Radnik“ iz Radinca kod Smedereva.

Podeli ovu stranu
Translate »
Dragi posetioci, radi ispravnog rada i poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”). View more
U redu
Skip to content