ЖРК „ЂЕРДАП“- РК „НЕМАЊИЋ“ 27:27

рукомет

У Спортској хали „Језеро“ у Кладову у суботу је одиграна утакмица 10. кола Прве рукометне лиге Србије за жене, група „Исток – А“, где су се састале домаћа екипа ЖРК „Ђердап“ и гостујућа екипа РК „Немањић“ из Пожаревца. Утакмица је завршена нерешеним резултатом 27:27.

Током првог полувремена боље се снашла домаћа екипа, која је отишла на одмор са предношћу од 13:12. У другом полувремену водила се беспоштедна борба, гостујућа екипа је стално водила, чак и са четири гола предности, да би се на крају нерешен резултат испоставио као најправеднији исход утакмице.

Код домаћина 10 голова постигла је Драгана Ђуровић, док је Анастасија Ранисављевић дала осам голова. Код гошћи се издвојила Уна Николић са девет голова, док је за играчицу утакмице проглашена Нађа Николић из екипе „Немањића“.

После овог кола ЖРК „Ђердап“ је напредовала за једно место на табели и сада заузима 8. позицију, док је екипа из Пожаревца остала на 5. месту. Следећег викенда наша екипа поново игра код куће, а гост је првопласирана екипа „Млади Радник“ из Радинца код Смедерева.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content