Дневни информатор

Дневни информатор

ДНЕВНИ ИНФОРМАТОР

ДОГАЂАЈА И ПОЈАВА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ КЛАДОВО
до 08,00 часова, дана 15.07.2024. године

Ватрогасна јединица

ВАТРОГАСНО-СПАСИЛАЧКА ЈЕДИНИЦА КЛАДОВО

Екипа ВСЈ Кладово у саставу 6 припадника са 2 возила, у садејству са екипама ВСЈ Доњи Милановац 2/1 и ДВД КЛадово 5/1, у периоду од 14.10-19.00 часова интервенисала је на гашењу пожара који је, у атару Љубичевца, захватио траву и ниско растиње на површини од 30 ха.

ИЗВЕШТАЈ ЗДРАВСТВЕНОГ ЦЕНТРА КЛАДОВО

 Хитна служба ЗЦ Кладово имала је 6 позива за интервенције на терену.

Водоснабдевање и грејање

ИЗВЕШТАЈ ЈП ЈЕДИНСТВО КЛАДОВО

Због радова на водоводној мрежи без воде ће, у периоду од 09.00-11.00 часова, бити потрошачи у насељу Кладушница, док ће у периоду од 09.00-12.00 часова без воде бити потрошачи у делу насеља Велика Каменица (део од улаза са главног пута до моста). Такође, предвиђени су и радови у улицама Смедеревска, Сутјеска, Мирочка, Ритска и Обала рита у Кладову, тако да, у зависности од ситуације на терену, постоји могућност искључења потрошача са мреже.

Снабдевање струјом

ИЗВЕШТАЈ О СНАБДЕВАЊУ ЕЛЕКТРИЧНОМ ЕНЕРГИЈОM

Данас нема планираних радова на електроенергетској мрежи, тако да сви потрошачи тренутно имају уредно снабдевање електричном енергијом.

Временска прогноза

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА РХМЗ

УПОЗОРЕЊЕ ЗА ПОДРУЧЈЕ СРБИЈЕ НА ИЗРАЖЕН ТОПЛОТНИ ТАЛАС
Веома изражен топлотни талас, уз дефицит падавина, наставља се и у првој половини ове седмице, када ће у већини места максималне температуре бити у интервалу од 35 до 40 °С и уз тропске ноћи у урбаним срединама.
Од петка, 19. јула, у северним, западним и централним, а од суботе, 20. јула, и у осталим крајевима Србије мањи пад температуре са кишом, пљусковима и грмљавином.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content