ФУДБАЛСКИ ТУРНИР У ЦЕНТРУ ГРАДА

мали фудбал

Фудбалски караван „AmiralBet 3×3“ по други пут стиже у Кладово. Спортска манифестација у организацији Спортског савеза општине Кладово, и под покровитељством локалне самоуправе, одржаће се у суботу 7. септембра, на платоу код Дома омладине.

„У самом центру града, на Тргу краља Петра, биће постављена целокупна опрема за надметање, као и full и chill zona. Једнодневни турнир започеће у преподним часовима такмичењем млађих категорија, а поподне ће се надметати најбољи професионални 3×3 тимови из целе Србије, који ће се борити за одлазак на велико финале „AmiralBet 3×3 Serbia Tour-a“, каже Борко Туфајевић, генерални секретар Спортског савеза општине Кладово.

Учешће за млађе категорије такмичара, децу узраста до 12 и од 13 до 16 година је бесплатно. Котизација за сениоре je пет хиљада динара. Наградни фонд за освојено прво место у категорији pro seniori износи 80 хиљада динара, друго 20 и за трећепласирану екипу 10 хиљада динара.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content