Дневни информатор 13.01.2023.

ДНЕВНИ ИНФОРМАТОР ДОГАЂАЈА И ПОЈАВА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ КЛАДОВО
до 08,00 часова, дана 13.01.2023. године

ИЗВЕШТАЈ ЗДРАВСТВЕНОГ ЦЕНТРА КЛАДОВО
Према подацима Здравственог центра Кладово од 13.01.2023.године, у општини Kладово је укупно позитивних 6215 пацијената (од почетка пандемије COVID-19). Од тога је 128 особа преминуло а 6086 особа је излечено. Тренутно је активно оболело 1 лице.
У ДЗ Kладово дана 12.01.2023. године није било вакцинације.

ИЗВЕШТАЈ ЈП “ЈЕДИНСТВО” КЛАДОВО
Због квара на мрежи, у јутарњим часовима без воде су остали потрошачи у насељу Велика Врбица. Радови су у току и отклањање квара се очекује у преподневним часовима (оквирно до 11.00 часова).
Снабдевање потрошача топлотном енергијом је уредно и одвија се без проблема.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА РХМЗ
СРБИЈА, ПРОГНОЗА ВРЕМЕНА ЗА: 13.01.2023.
Пре подне у већини крајева облачно и магловито, на југоистоку тек понегде могуће слабе падавине. Током дана мало топлије, а сунчани интервали се очекују у западној и централној Србији, као и у деловима Војводине. Ветар слаб, јужни и југоисточни. Највиша дневна температура од 7 до 11 °С. Током ноћи на северу и западу, као и понегде у централним крајевима киша, а у брдско-планинским пределима југозападне Србије снег, док ће ветар бити у скретању на северозападни.

СРБИЈА, ИЗГЛЕДИ ВРЕМЕНА ЗА СЕДАМ ДАНА (до 20.01.2023.год.)
У суботу умерено до потпуно облачно и мало хладније, местимично с кишом, на планинама са снегом. Пре подне на северу, а после подне и увече и у осталим крајевима престанак падавина, затим и постепено разведравање са северозапада. У недељу суво и топлије са периодима сунчаног времена уз појачање јужног и југоисточног ветра. Од понедељка честа наоблачења, али уз релативно топло време, повремено с кишом, на високим планинама са снегом. До среде ће дувати умерен и јак, јужни и југоисточни ветар, на југу Баната са ударима олујне јачине. У четвртак ветар у слабљењу и скретању на западни и северозападни уз осетнији пад температуре па се прелазак кише у снег очекује и у нижим пределима. У петак хладно уз престанак падавина.

СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА ТИМОЧКЕ КРАЈИНЕ – СТРАБАГ Д.О.О. – ОГРАНАК ПЗП ЗАЈЕЧАР 
за 13.01.2023. у 05:00

ВРЕМЕ Облачно, измаглица.
КОЛОВОЗИ I приоритет Мокри.
II приоритет Мокри.
III приоритет Мокри.
ВИДЉИВОСТ Местимично магла смањује видљивост.
ОДРОН Учестали ситни одрони дуж свих нестабилних камених косина, у клисурама, усецима, засецима, најизраженији су на Ђердапској магистрали (IБ-34).
ТЕМПЕРАТУРЕ  -2˚C Бабин Зуб;
+2˚C Бор ,
+2˚C Луково;
+4˚C Зајечар ,
+2˚C Кладово;
+3˚C Жагубица ,
+1˚C Сокобања;
+3˚C Неготин ,
+3˚C Клокочевац;
0˚C Књажевац;
Подели ову страну
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”).
У реду