Дневни информатор 22.11.2022.

ДНЕВНИ ИНФОРМАТОР ДОГАЂАЈА И ПОЈАВА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ КЛАДОВО
до 08,00 часова, дана 22.11.2022. године

ИЗВЕШТАЈ ЗДРАВСТВЕНОГ ЦЕНТРА КЛАДОВО
Према подацима Здравственог центра Кладово од 22.11.2022.године, у општини Kладово је укупно позитивних 6179 пацијената (од почетка пандемије COVID-19). Од тога је 128 особа преминуло а 6049 особа је излечено. Тренутно су активно оболела 2 лица.
У ДЗ Kладово дана 21.11.2022. године није било вакцинације.

ИЗВЕШТАЈ ЈП “ЈЕДИНСТВО” КЛАДОВО
Данас 22.11.2022. године, због предвиђених радова на водоводној мрежи који ће се реализовати у периоду од 08.30-11.00 часова, без воде ће бити потрошачи у насељу Велика Каменица.
Снабдевање потрошача топлотном енергијом је уредно и одвија се без проблема.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА – РХМЗ
УПОЗОРЕЊЕ ЗА ПОДРУЧЈЕ СРБИЈЕ НА ОЛУЈНИ ВЕТАР ( за 22.11.2022.)
Данас ће на планинама, у Војводини, Поморављу и Подунављу дувати јак и олујни јужни и југоисточни ветар, на југу Баната са ударима орканске јачине (преко 28 m/s). Ветар ће сутра ујутру и пре подне бити у слабљењу.
СРБИЈА, ПРОГНОЗА ВРЕМЕНА ЗА: 22.11.2022.
Ветровито, дуваће умерен и јак јужни и југоисточни ветар, понегде са олујним ударима, а на југу Баната и са ударима орканске јачине. Ујутро понегде слаб мраз, а по котлинама и дуж речних долина југозападне, централне и јужне Србије местимично краткотрајна магла. Наоблачење са кишом, које ће пре подне захватити југозападне и западне, средином дана и после подне прошириће се и на остале пределе Србије. Већа количина падавина очекује се на југозападу земље, понегде и преко 20 mm, док ће у осталим крајевима бити знатно мање. Највиша температура од 8 до 12 °C.

СРБИЈА, ИЗГЛЕДИ ВРЕМЕНА ЗА 7 ДАНА (до 29.11.2022. год.)
У среду облачно, местимично са слабом кишом, на планинама после подне са слабим снегом. Југоисточни ветар ће ујутру и пре подне бити у слабљењу и скретању на западни и северозападни правац. У четвртак и петак суво уз делимично разведравање, осим у Банату, на истоку и југоистоку земље где ће бити облачно понегде са слабом кишом, а на високим планинама са слабим снегом. За викенд ново наоблачење уз пад температуре, с кишом у нижим и снегом у вишим пределима. Од понедељка (28.11.) суво.

СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА ТИМОЧКЕ КРАЈИНЕ – СТРАБАГ Д.О.О. – ОГРАНАК ПЗП ЗАЈЕЧАР 

ВРЕМЕ Ведро до делимично облачно.
КОЛОВОЗИ I приоритет Суви.
II приоритет Суви.
III приоритет Делимично влажни.
ВИДЉИВОСТ Смањена на превојима због магле.
ОДРОН Повремени ситни одрони дуж свих нестабилних камених косина, у клисурама, усецима, засецима, најизраженији су на Ђердапској магистрали (IБ-34), у клисури Коренатац (IIA-221) и на Бабином Зубу (IIA-222).
ТЕМПЕРАТУРЕ +3˚ Кладово
-1˚ Клокочевац, Бор, Књажевац, Жагубица
+2˚ Неготин
0˚ Зајечар,
-2˚ Луково,
-5˚ Јабучко Равниште;
+4˚Сокобања
СТЕПЕН ПРИПРАВНОСТИ „1“ (Први)
Подели ову страну
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”).
У реду