Дневни информатор 17.10.2022.

ДНЕВНИ ИНФОРМАТОР ДОГАЂАЈА И ПОЈАВА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ КЛАДОВО
до 08,00 часова, дана 17.10.2022. године

ИЗВЕШТАЈ ЗДРАВСТВЕНОГ ЦЕНТРА КЛАДОВО
Према подацима Здравственог центра Кладово од 17.10.2022.године, у општини Kладово је укупно позитивних 6170 пацијената (од почетка пандемије COVID-19). Од тога је 128 особа преминуло а 6042 особа је излечено. Тренутно нема активно оболелих лица.
У ДЗ Kладово дана 16.10.2022. године није било вакцинације.

ИЗВЕШТАЈ ЈП “ЈЕДИНСТВО” КЛАДОВО
Данас 17.10.2022. године, због предвиђених радова на мрежи који ће се реализовати у периоду од 08.30-11.00 часова, без воде ће бити потрошачи у насељима Подвршка и Кладушница.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА – РХМЗ
СРБИЈА, ПРОГНОЗА ВРЕМЕНА ЗА: 17.10.2022.
Ујутро хладно, ван кошавског подручја понегде краткотрајна магла, а изоловано и слаб приземни мраз. У току дана сунчано и топло. Ветар у већем делу слаб, у кошавском подручју умерен, а на југу Баната краткотрајно и јак југоисточни и источни. Највиша температура од 20 до 24 °С.

СРБИЈА, ИЗГЛЕДИ ВРЕМЕНА ЗА СЕДАМ ДАНА (до 24.10.2022.год.)
Јутра хладна, ван кошавског подручја са краткотрајном маглом и минималном температуром од -2 до 7 °С (местимично уз слаб приземни мраз, а понегде се очекује и слаб мраз на 2 м висине), док ће у Војводини и Подунављу услед умереног југоисточног ветра јутарње температуре бити више (од 7 до 12 °С). У току дана до среде претежно сунчано и натпросечно топло са максималним вредностима од 21 до 25 °С. У среду после подне и увече пролазно умерено наоблачење, које ће условити пад температуре, а тек понегде у брдско-планинским пределима слабу краткотрајну кишу. У четвртак хладније са највишом температуром од 15 до 19 °С, а слаба, краткотрајна киша очекује се још ујутро и пре подне понегде у брдско-планинским пределима. Од петка температура поново у порасту, а наредног викенда пролазно наоблачење које ће условити местимично кишу и локалне пљускове, уз појачање југоисточног ветра у кошавском подручју.

Подели ову страну
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”).
У реду