NOVE CENE ZA VODU I GREJANJE

foto: TV Kladovo

Odluka o korekciji cena grejanja, pijaće vode i kanalizacije od 1. septembra jednoglasno je usvojena na jučerašnjoj sednici Opštinskog veća.

Izmenjene su cene vode za piće. Kubik vode za stambeni prostor iznosiće 44,81 dinar, za poslovni prostor 60,71 dinar, a za fiksni deo izdvajaće se 187 dinara. Promenjene su cene i za kanalizaciju pa će se za stambeni prostor plaćati 40,53 dinara, a za poslovni prostor 54,97 dinara po kubiku.

Od početka septembra stanari u zgradama i poslovni prostor bez mernih uređaja izdvajaće 86,45 dinara po kvadratu za grejanje. Za stanove koji imaju ugrađene merne uređaje iznosiće 6,06 dinara za kilovat čas za stambeni i poslovni prostor, dok će fiksni deo po kilovatu biti uvećan na 242 dinara.

Na sednici Opštinskog veća usvojena je Odluka o izmeni plana javnih nabavki koja sadrži rekonstrukciju pumpnog postrojenja i povezivanje izmenjivača toplote u Toplani Centar u Kladovu, ali i nabavku i ugradnju kotla u OŠ „Hajduk Veljko“ u Korbovu koje finansira lokalna samouprava.

Podeli ovu stranu
Dragi posetioci, radi ispravnog rada i poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”).
U redu