Вести

Одлуку о додели награда ученицима основних школа нa територији Општине Кладово и ученицима „Средње школе“ кладово

Понедељак, 27. Јун 2022.
 

Овом Одлуком одређује се новчани износ који ће се додељивати ученицима генерација и то: За ученика генерације „Средње школе" Кладово -износ од 50.000,00 динара; За ученике генерације основних школа на територији општине Кладово -износ од 25.000,00 no ученику; За носиоце „Вукове...

Детаљније

Одлукa о додели средстава црквама и верским заједницама за 2022. годину

Понедељак, 27. Јун 2022.
 

По спроведеном Јавном конкурсу за доделу средстава из буџета општине Кладово за 2022.годину црквама и верским заједницама са територије општине Кладово, бр. 08- 4/2022-11, од 30.03.2022.године, сходно достављеном Записнику Комисије за спровођење конкурса за доделу средстава црквама и верским...

Детаљније

Републички завод за статистику објављује ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ КАНДИДАТА ЗА ИНСТРУКТОРЕ У ПОПИСУ СТАНОВНИШТВА, ДОМАЋИНСТАВА И СТАНОВА 2022. ГОДИНЕ

Петак, 24. Јун 2022.
 

Позивају се грађани заинтересовани за рад у Попису у својству инструктора да у периоду од 24. јуна (од 9.00 часова) до 3. јула 2022. године (до 20.00 часова) попуне електронску пријаву на сајтовима Завода, www.stat.gov.rs или popis2022.stat.gov.rs .

Детаљније

Јавни конкурс за попуњавање извршилачких радних места службеника на неодређено време у Општинској управи Кладово, објављен је дана 22. јуна 2022.године

Среда, 22. Јун 2022.
 

Документа: 1. Јавни конкурс 2. Образац 1 - Изјава за јавни конкурс

Детаљније

УГОВОРИ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ПРОГРАМА СТРУЧНА ПРАКСА

Уторак, 21. Јун 2022.
 

У оквиру програма Стручна пракса, општина Кладово и филијала Националне службе за запошљавање Бор, потписали су уговор са пет послодаваца ради оспособљавања за самостални рад у струци без заснивања радног односа седам младих незапослених особа, од којих две особе са факултетском дипломом и петоро са завршеном средњом школом.

Детаљније

АМБАСАДОР ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ У ПОСЕТИ КЛАДОВУ

Понедељак, 20. Јун 2022.
 

У понедељак 20. јуна, амбасадор Европске уније у Србији Емануеле Жиофре, посетио је општину Кладово и обишао радове на локалитету тврђаве Фетислам чију  реконструкцију улазне капије, бедема и летње позорнице, финансира Европска унија и влада Немачке кроз пројекат „ЕУзаТебе – за културно наслеђе и туризам“, а спроводи Немачка организација за међународну сарадњу ГИЗ.

Детаљније

ЛИСТA ВРЕДНОВАЊА И РАНГИРАЊА ПРИЈАВЉЕНИХ ПРОГРАМА ЦРКАВА И ВЕРСКИХ ЗАЈЕДНИЦА

Понедељак, 20. Јун 2022.
 

Комисија за доделу средстава црквама и верским заједницама расписала је Јавни конкурс за доделу средстава црквама и верским заједницама за реализовање пројеката из буџета општине Кладово за 2020.годину.

Детаљније

„ЕУзаТебе – за културно наслеђе и туризам“

Понедељак, 20. Јун 2022.
 

У Голубачком граду, 20.јуна, општина Кладово као једна од седам општина потписала је Меморандум о разумевању са Немачком организацијом за међународну сарадњу (ГИЗ) у оквиру пројекта „ЕУзаТебе – за културно наслеђе и туризам“.

Детаљније

СПОРТСКИ ВИКЕНД У КЛАДОВУ

Недеља, 19. Јун 2022.
 

У петак 17.јуна, двадесет младих каратиста, карате клуба „Кладово“ полагали су за виша звања у каратеу.
Положили су сви кандидати,  у присуству организатора, родитеља и пријатеља.

Детаљније

ЛОКАЛНА САМОУПРАВА ДО КРАЈА ГОДИНЕ ФИНАНСИРА ИЗРАДУ КРОВНИХ ОЗНАКА ЗА ТАКСИ ВОЗИЛА

Среда, 15. Јун 2022.
 

У складу са скупштинском одлуком о такси превозу на територији општине Кладово, сва такси возила морају имати прописане кровне ознаке.

Детаљније

Видео вести

Председник општине Кладово

Погледајте

AIESEC U KLADOVU

Погледајте

ПОМОЋ КЛАДОВУ

Погледајте