Петак, 30. Аугуст 2019.

ЗАВРШЕНО КЛАДОВСКО ЛЕТО 2019.

Представа Црвенкапа и школски прибор за малишане

Представом  "Црвенкапа" у којој су играли глумци Маша Пантић и Марко Манојловић студенти друге године филмске адаемије завршено је "Кладовско лето" .Бајка која има много верзија, своју премијеру са најновијом имала је у Сарајеву  улепшала је затварање манифестације познатом причом о љупкој девојчици, али  и доброћудном вуку уз доста смеха и поучној причи о доброти.

- Вук у нашој представи није опасан, као што је вук у правој бајци, а порука је да се деца осамостале и да се радују животу.Представа наилази на одличне критике публика попут малишана у Кладову прихвата са одушевљењем- казала је Маша Пантић.

Током два и по месеца запослени у ТОО Кладово потрудили су се да сачине што разноврснији програм у којем је свако пронашао нешто у чему је уживао.Програм под ведрим небом био је прилагођен за све старосне групе ,тако да су организатори добили заслужене похвале.

-То нас  обавезују тако да већ имамо планове за идуће лето.После четири месеца и 18 различитих програма спуштена је завеза на , манифестацију на којој је одиграно неколико представа за одрасле и за децу, приређени су разноврсни програми и музичка догађања која су привукла пажњу великог броја мештана и њихових

гостију- нагласио је Давид Ђурђевић директор ТОО Кладово Значај Кладовског лета препознала је и локална самоуправа која је уочи почетка нове школске године, а пре спуштања завесе на културну манифестацију најмлађој популуацији даривала омиљену представу, али и школски прибор.

- То је мали гест пажње с којим смо малишанима пожелели успешан почетак нове школске године.Иако је тек завршава овогодишња манифестација ми већ имамо озбиљне планове за следећу годину, а догађаји ће се одржавати на реновираном тргу у центру града јер са радовима крећемо до краја септембра. Залагали смо се за што бољи програм под ведрим небом и трудили смо се да буде прилагођен за све старосне групе. Зато сам захвалан свима који су дали допринос да манифеастација Кладовско лето буде успешна-рекао је Саша Николић председник  општине Кладово.