Четвртак, 28. Новембар 2019.

САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ФК ЈУВЕНТУС У СРБИЈИ

Председник општине Кладово, Саша Николић, примио је представнике ФК Јувентус за Србију поводом организације Јувентусовог фудбалског кампа (Juventus Academy Кладово 2020) који ће се одржати у Кладову од 29. јуна до 03. јула 2020.године.
Презадовољни смо сарадњом коју имамо са свим структурама у Кладову. Реализација Јувентусовог кампа наредне године биће догађај за памћење уз пријатеље које смо стекли након свих формалности које су завршене, а које су пре свега подразумевале обезбеђење адекватног терена. Захвални смо на подршци коју добијамо и гостопримству и сигурни смо да ће сви учесници бити одушевљени садржајима које Кладово нуди и да ће малишанима успешно бити пренете вештине на терену од стране Јувентусових тренера – рекао је Драган Барјактаревић, Јувентусов представник за Србију.
Упис кандидата из Србије и земаља из окружења узраста од 6-17 година је почео и омогућен је на  линку https://jacademy.juventus.com/en/camps/serbia/enrollment/index.php . Општина Кладово пружиће потребну логистичку и инфраструктурну подршку за реализацију овог спортског догађаја који се одржава у 32 земље.