Среда, 22. Јун 2016.

Одлична сарадња општине Кладово са РАРИСОМ

Представници РАРИС-а посетили су данан председника општине Кладово, Радисава Чучулановића, и разговарали на тему предузетништва у нашој општини. РАРИС има изузетну сарадњу са општином Кладово будући да као реализатор пројеката и организатор разних обука у нашем граду реализовао је велики пројекат као што је ``Бизнис инкубатор `` у Кладову. 

Општински пројекти су усклађени потребама општине. РАРИС настоји да анимира наше људе из дијаспоре да улажу у нашу општину а да им општине заузврат помогне у релизацији њихових идеја за пословање у отаџбини.

У општини Кладово, председник општине истиче да је препознао 3 области на које бисмо требали да се фокусирамо а оне су следеће: туризам, мала привреда и пољопривреда. Тим поводом, данас у 12 часова у Дому културе одржана је презентација `` Програми подршке предузетницима`` а гост рпедавања био је Душан Перовић, оснивач и председник компаније ``Термовент'- Комерц``д.о.о., добитник престижног признања ЕY- Предузетник године у Србији. Презентацију су организовали Библиотека ``Центар за културу Кладово`` и пројекат ``Еутека- ЕУ у вашој библиотеци``.