Уторак, 13. Фебруар 2018.

Oбилазак градилишта

У Основној школи "Вук Караџић" у Кладову у току су обимни радови на реконструкцији  објекта "Б". Реч је о пословима који садрже, молерско-фасадерске радове, замену комплетних  електроинсталација, замену дела оштећене столарије и топловодних иннсталација, уређење подова и санитарних чворова. Послови на градилишту одвијају се планираном динамиком, а у то се уверио и Радисав Чучулановић председник општине Кладово током обиласка градилишта.

- Изузетно сам задовољан ангажовањем извођача радова "БИМБО" доо Београд  и АД"Ђердап услуге" из Кладова који послове обављају стручно и професионално. Уколико се радови наставе овом динамиком комплексан посао биће завршен 10 до 15 дана пре уговореног рока тако да ће објекти ђацима бити предати на употребу пре 16. јула - нагласио је Радисав Чучулановић председник општине Кладово.

Од почетка године локална самоуправа започела је бројне активности које се односе на реализацију санације и изградње објеката од општег интереса са намером да се побољшају услови и обезбеди  пријатнији амбијент за њихово функционисање.

- Намера је да грађанима обезбедимо квалитетне услове живота и зато смо покренули велике инвестиционе пројекте . У периоду пред нама уследиће радови на реконструкцији Здравственог центра, зграде школе у Брзој Паланци, завршетак радова на изградњи парохијског дома. Ове године следи санација градске зелене пијаце, изградња аква-парка, али и други инфраструктурни радови – закључио је Чучулановић. У наставку радова на реконструкцији градске школе у Кладову уследиће ново архитектонско решење кровне конструкције, санација спољне фасаде, уградња новог видео-надзора и интернета у сваком кабинету и непланирани радови који се накнадно појаве. Радове вредне 130,5 милиона динара финансира Канцеларија за управљање јавним улагањима Републике Србије.