Петак, 20. Јул 2018.

НА СЕДНИЦИ СО КЛАДОВО ИЗАБРАНО НОВО РУКОВОДСТВО

Након оставке Радисава Чучулановића досадашњег председника општине Кладово на ту функцију изабран је Милисав Ратопекић (69) пензионер из Мале Врбице са изборне листе "Александар Вучић- Србија побеђује". Дoсадашњи помоћник председника општине Кладово обављао је функције заменика председника општине и председника СО Кладово, има богато политичко и радно искуство и како каже не плаши се изазова јер жели да општина Кладово постане боље место за живот свих грађана.

-Три су правца развоја општине Кладово, пољопривреда ,туризам и мала привреда, али ако нема људи ко то може спровести у дело. Све што будемо радикли биће у интерсу грађана, а крајњи ефекат је развој општине Кладово- поручио је са скупштинске говорнице Милисав Ратопекић.

 

Одборници СНС деловањем у скупштини општине Кладово залажу се за просперитет те подунавске општине порука скупштинске већине и то је разлог зашто смо преложили Ратопекића за председника општине Кладово- казао је Анђелко Думељић шеф одборничке групе СНС у СО Кладово. Одборничка већина за заменика председника општине Кладово изабрала је Милену Велишић Божановић из СНС, .али и осам чланова Општинског већа у чијем саставу су Мирослав Јонашковић,Мирко Попоњаковић,Стеван Тодоровић,Мирко Гавриловић,Слађана Виорикић,Сања Марковић-Суханек, Богосав Белић (СНС) и Миодраг Савић (СПС).У раду седници учествовало је 28 одборника колико их је у скупштинским клупама,за оједињену лису гласала су 24, а против су била 4 одборника из клуба ДС-СДС.