Петак, 04. Октобар 2019.

ГРАДИ СЕ НОВА ЗГРАДА ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД

У дворишту Општинске управе Кладово срушена је стара дрвена барака, саграђена безмало пре шест деценија у којој су биле просторије Центра за социјални рад. На тој локацији биће саграђена нова спратна зграда која ће бити функционалнија и конфорнија, јер је пројектом предвиђено да у приземљу буду канцеларије Центра за социјални рад, а на спрату сала за састанке у којој ће се одржавати седнице СО Кладово, али и други скупови.

Површина новосаграђеног спратног објекта биће 600 квадрата,пројектом је предвиђено и комплетно опремање канцеларијским намештајем, тако да ће корисници услуга Центра за социјални рад имати бољи амбијент од оног у старој бараци. Обећање које смо дали грађанимa општине Кладово испунићемо до краја календарске године за када се планира завршетак радовова - рекао је Саша Николић председник општине Кладово.

Рушење бараке било је поверено запосленима у ЈП "Комуналац" који су уз поршку "Ђердап-услуга" успешно окончали  посао који је претходио почетку радова на градњи новог објекта.

Радове вредне 26,3 милиона динара финансирају Министарство за рад и социјалну политику  и општина Кладово. Извођач радова су "Ђердап - услуге" фирма из Кладова - истакао је Златко Калиновић начелник Општинске управе.