Петак, 19. Јануар 2018.

48. Седница Општинског већа

На  48. седници Општинског већа  једногласну подршку добила је  Одлука о измени и допуни буџета општине Кладово за 2018. годину. Повећања на приходној страни општинске касе нема  већ се у оквиру утврђених износа  спроводи прерасподела како би се омогућило несматано функционисање корисника буџета до краја календарске  године. Чланови већа усвојили су предлог одлуке о стављану ван снаге одлуке оо усклађивању  пословања

Библиотеке центар за културу Кладово и Туристичке организације општине Кладово са законским прописима. Чланови општиског већа за директора Центра за културу именовали су Жаклину Николић, док је Давид Ђурђевић именован за директора Туристичке организације општине Кладово.

Ван снаге је стављена и одлука  о максималном броју запослених у систему локалне самоуправе у 2017. години.О тим одлукама изјашњаваће се И одборници СО Кладово на седници заказаној за понедељак 22. јануара у 11 сати.

На седници Општинског већа у Кладову усвојена је и Одлука о давању у закуп у другом кругу 26 хектара пољопривредног земљишта у државној својини. Подршку је добио и Предлог коришћења буџетског фона  за заштиту животне средине у општини Кладово за 2018. годину.