Четвртак, 29. Новембар 2018.

15 рачунара донирано од стране локалне самоуправе средњој школи

Локална самоуправа донирала је петнаест рачунара за опремање кабинета у којим ће бити организована мултимедијска настава и та опрема ће у битној мери утицати на квалитет наставе и обављање анставних активности из области информатичког образовања ученика техничке школе. ``Захвални смо председнику општинског савета родитеља Златку Калиновићу као и Бојану Божановићу председника Савета родитеља, Ово је пример добре праксе како се побољшавају услови за школовање ђака`` - рекао је в.д директор Зоран Николић .

Директорка основне школа Гордана Јовановић, истакла је значај обезбеђивања средстава у износу од 3.300.000 динара које је локална самоуправа издвојила за основна средства и намештај, део спортске опреме у фискултурној сали као и рачунарска опрема који је потребан за комплетно реновирану школу. Такође, обезбеђена је компјутерска опрема за реновирање две информатичке учионице.  Ову иницијативу подржао је и општински савет родитеља на челу са представником Златком Калиновићем.

``Драго ми је што је ова акција спроведена и донација је заживела  уз помоћ Привременог органа Општине Кладово и заменика председник Привременог органа Општине Кладово Саше Николића.